100 christian dating online sites - Kisah sex maen dengan bdk kecik

Aku buat imigine sendiri mungkin tengah akak Ijah aku tadi buang air mesti laki dia nampak puki akak aku tu.Atau mereka dah main kat dalam bilik dan continue kat toilet. Disebabkan dia tak kerja jadi anak aku ni dialah yang jaga sebab isteri aku keje.

kisah sex maen dengan bdk kecik-3kisah sex maen dengan bdk kecik-57kisah sex maen dengan bdk kecik-5

Aku mengendap lah celah lubang tu , aku pun lihat kedalam toilet tu, lubang ni kecik je tapi boleh melihat seluruh apa yang ada kat dalam.

Suara akak Ijah yang kesakit tu rupanya akak dan abang ipar aku tu dah telanjang bulat dan rupanya mereka hei susah lah nak cakap tapi pasal engkau orang terpaksa lah saya cakap ..abang ipar aku tu tunggang akak Ijah dari belakang.

tips memikat wanita KEDAI WANITA PORTAL HEBAT INFO LELAKIGHAIRAH BACA LAGI..

Jiran aku ni sepasang suami isteri yang tak de anak walaupun hampir 5 thn kawin. Isteri aku ni keje opis hour dan aku pulak keje ada shift.

Nama suami dia Hashim dan isteri dia aku panggil Ida je.. Jadi kalau aku keje petang atau malam lepas hantar isteri aku pegi keje aku pun hantar lah dua2 anak aku kerumah Ida ni. Sampai kat rumah aku pun terbayang le kejadian tadi membuatkan aku susah nak tido.

Suami dia keje sebagai pemandu lori mana kala isteri dia tak keje. Disebabkan dah biasa aku boleh terus masuk je rumah dia kalau pintu tak berkunci. Bila aku dah tido sampai terbawa2 dalam mimpi kononya aku dapat main dengan Ida.

Sedang aku imagine rupa rupanya mereka dah selesai beromen lalu aku pun bersembunyi kat sebelah pintu toilet tu.

Akak aku terus keluar dan ke bilik tidur tetapi abang ipar aku ternampak aku dan tergamam terus dia dan lama lama dia tersenyum jugak kat aku aku takut kalau kalau dia tau apa yang aku buat tadi.

Aku pun ambil satu bungkusan yang belum buka dan bawa ke rumah Ida.

Comments are closed.